Turnu Severin: Restricții la vama Porțile de Fier I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza unor lucrări tehnice efectuate în punctul de trecere a frontierei Porţile de Fier I, traficul va fi, mâine, restricţionat timp de două ore. Poliţiştii de frontieră recomandă tranzitarea altor puncte. 

Mâine dimineaţă, între orele 9.00 şi 11.00, în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Porţile de Fier I se vor executa lucrări tehnice de înlocuire a unor reţele de fibră optică cu reţele radio în cadrul Subsistemului de comunicaţii voce-date al acestei locaţii.

Potrivit comisarului şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al IJPF Mehedinţi, “pe timpul executării lucrărilor tehnice se vor întrerupe comunicaţiile de voce şi date, fapt care va duce la restricţionarea pentru o scurtă perioadă de timp a traficului de călători”.

Participanţilor la traficul transfrontalier li se recomandă tranzitarea şi altor punctelor de frontieră comune existente la graniţa româno- sârbă. Este vorba despre  PTF Naidaş – Kalugerovo şi PTF Stamora Moraviţa- Vatin.
      
La terminarea lucrărilor tehnice, conducerea PTF Porţile de Fier I va suplimenta numărul poliţiştilor de frontieră pentru a asigura un trafic fluent şi civilizat.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite