Turnu Severin: Traficant de mercur, prins în flagrant de poliţiştii de frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 57 ani din Vînju Mare-Mehedinţi a fost surprins, în flagrant, în timp ce oferea spre vânzare 1,8 kg mercur industrial.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului de Combatere a Infracţionalităţii Transfrontaliere apartinând Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, în cooperare cu ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă au depistat un mehedinţean care încerca să comercializeze 1,8 kg de mercur industrial.

În urmă cu două săptămâni, oamenii legii au obţinut date şi informaţii, conform cărora un cetăţean din Vînju Mare- Mehedinţi „caută” cumpărători pentru cantitatea de 1,8 kilograme de mercur industrial pe care îl deţinea la domiciliu.

Potrivit IJPF Mehedinţi, M. Ion  (57 ani) a fost surprins, în flagrant, sâmbătă, la prânz, în timp ce oferea spre vânzare cantitatea de 1,8 kg de mercur industrial.

Aflat într-un recipient de plastic, mercurul urma să fie vândut pentru suma de 500 euro.

În cauză, s-a întocmit lucrare penală, M. Ion fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere fără drept de substanţe toxice.

Dacă va fi gasit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu privarea de libertate cuprinsă între 3 şi 15 ani.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite