Turnu Severin: Trafic îngreunat pe trei drumuri judeţene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii patrulează pe drumurile naţionale şi judeţene pentru a depista zonele “problemă”.
Poliţiştii patrulează pe drumurile naţionale şi judeţene pentru a depista zonele “problemă”.

Traficul rutier se desfăşoară, în condiţii de iarnă, pe sectoarele Godeanu-Balta al DJ 670, Punghina-Drincea-Oprişor al DJ 563 şi Livezile-Rogova-Vânjuleţ al DJ 562 A.

În urma căderii precipitaţiilor, sub formă de ninsoare, administratorii drumurilor publice, la sesizarea poliţiştilor rutieri, acţionează pe DJ. 670, pe sectorul de drum cuprins între localitatea Godeanu şi Balta, pe DJ 563, pe tronsonul de drum cuprins între Punghina-Drincea-Oprişor şi pe DJ 562A, pe raza localităţilor Livezi-Rogova-Vânjuleţ. “Participanţii la trafic trebuie să fie echipaţi corespunzător, cu nisip, lopeţi şi plase de lanţuri pentru roţi, pentru a nu rămâne blocaţi, din cauza derapărilor, în şanţurile de pe marginea drumurilor”, ne spune agentul Andreea Dobre, de la biroul de presă al IPJ Mehedinţi.
În acest moment, în Mehedinţi, nu sunt sectoare de drum închise circulaţiei, din cauza  condiţiilor meteo nefavorabile. Poliţiştii de la rutieră patrulează pe drumurile naţionale şi judeţene pentru identificarea sectoarelor de drum acoperite cu un strat consistent de zăpadă, cât şi pentru a preveni şi interveni în situaţia producerii unor evenimente rutiere nedorite.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite