Turnu Severin: FOTO VIDEO/ Tânărul reţinut pentru trafic de droguri: “Am găsit iarba într-un boschet”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În locuinţa tânărului, au fost găsite circa 30 gr. cannabis, mai multe pliculeţe din plastic şi o râşniţă de măcinat "iarba"
În locuinţa tânărului, au fost găsite circa 30 gr. cannabis, mai multe pliculeţe din plastic şi o râşniţă de măcinat "iarba"

Un tânăr care încerca să vândă 5 grame de cannabis contra sumei de 400 lei, a fost reţinut de poliţiştii mehedineţeni de la Crimă Organizată.

Tânărul, în vârstă de 18 ani, elev al Liceului de Construcţii din Severin, era supravegheat de ceva vreme de oamenii legii, iar aseară a fost surprins în timp ce încerca să vândă 5 grame de cannabis, contra sumei de 400 lei.

Era împreună cu alţi doi colegi de şcoală, ambii în vârstă de 16 ani. A încercat să fugă, alergându-i pe poliţişti vreo 300 de metri prin cartierul Crihala (zona intersecţiei Cicero cu M. Kogălniceanu), iar pentru imobilizarea lui, oamenii legii au folosit armamentul din dotare, trâgând în plan vertical mai multe focuri de avertisment.

După o cursă de câteva minute, poliţiştii au reuşit să-l reţină pe suspect. “La percheziţia corporală efectuată asupra lui P.A., a fost găsită suma de 400 lei, reprezentând contravaloarea drogurilor vândute, precum şi un pliculeţ din material plastic ce conţinea cantitatea de 1 gram cannabis”, ne-a spus inspectorul principal Silviu-Petrişor Althamer, şeful Serviciului C.C.O. Mehedinţi.         

Din locuinţa lui, poliţiştii au ridicat chiar şi o râşniţă de măcinat “iarba”
Reţinerea tânărului a fost urmată de o percheziţie domiciliară, unde poliţiştii au mai găsit circa 30 grame de cannabis. “În continuare, poliţiştii B.C.C.O. Craiova au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa numitului P.A., de unde au mai fost ridicate, în vederea cercetărilor, circa 30 grame cannabis, o râşniţă utilizată pentru mărunţirea acestuia, precum şi mai multe pliculeţe din material plastic, în care urmau să fie ambalate drogurile de risc în vederea vânzării”, a adăugat inspectorul principal Petrişor Althamer.

Cercetările efectuate, până în prezent, de către poliţiştii B.C.C.O. Craiova- S.C.C.O. Mehedinţi au scos la iveală faptul că în perioada noiembrie- decembrie 2010, tânărul a mai vândut circa 50 grame de cannabis unor persoane din Turnu Severin.

“Cele trei persoane reţinute de către poliţişti, cu ocazia efectuării acţiunii de prindere în flagrant, au fost prezentate procurorilor D.I.I.C.O.T- Biroul Teritorial Mehedinţi, care au dispus reţinerea pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, a lui P.A. şi cercetarea în starea de libertate a celorlalte două persoane”, se arată într-un comunicat al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova.  

Tânărul reţinut a fost, astăzi, prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru trafic şi consum de droguri de risc, primind până la urmă 29 de zile.

El le-a declarat, aseară, poliţiştilor că a găsit “iarba” într-un boschet.

Ascultă aici declaraţia băiatului:

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite