Turnu Severin: Tânărul reţinut cu droguri a primit 29 zile de arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instanţa a decis ca tânărul reţinut, aseară, de poliţiştii de la Crimă Organizată, să fie arestat pentru o perioadă de 29 de zile pentru trafic şi consum de droguri de risc.

Tânărul, în vârstă de 18 ani, elev al Liceului de Construcţii din Severin, era supravegheat de ceva vreme de oamenii legii, iar aseară a fost surprins în timp ce încerca să vândă 5 grame de cannabis, contra sumei de 400 lei.

Era împreună cu alţi doi colegi de şcoală, ambii în vârstă de 16 ani. A încercat să fugă, alergându-i pe poliţişti vreo 300 de metri prin cartierul Crihala (zona intersecţiei Cicero cu M. Kogălniceanu), iar pentru imobilizarea lui, oamenii legii au folosit armamentul din dotare, trâgând în plan vertical mai multe focuri de avertisment. După o cursă de câteva minute, poliţiştii au reuşit să-l reţină pe suspect.

“La percheziţia corporală efectuată asupra lui P.A., a fost găsită suma de 400 lei, reprezentând contravaloarea drogurilor vândute, precum şi un pliculeţ din material plastic ce conţinea cantitatea de 1 gram cannabis”, ne-a spus inspectorul principal Silviu-Petrişor Althamer, şeful Serviciului C.C.O. Mehedinţi.         

Reţinerea băiatului a fost urmată de o percheziţie domiciliară, unde poliţiştii au mai găsit circa 30 de grame de cannabis,  o râşniţă utilizată pentru mărunţirea acestuia, precum şi mai multe pliculeţe din material plastic, în care urmau să fie ambalate drogurile de risc în vederea vânzării.

Cercetările efectuate, până în prezent, de către poliţiştii B.C.C.O. Craiova- S.C.C.O. Mehedinţi au scos la iveală faptul că în perioada noiembrie- decembrie a.c., tânărul a mai vândut circa 50 grame de cannabis unor persoane din Turnu Severin.

Tânărul a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru trafic şi  consum de droguri de risc, primind în această după-amiază 29 de zile. 


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite