VIDEO/ Turnu Severin: Fiul unui poliţist de frontieră prins cu ţigări de contrabandă, lăsat liber de magistraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigările au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor
Ţigările au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor

Cristian Munteanu (24 ani), din Severin, reţinut luni seară, după ce poliţiştii au descoperit că avea un depozit în care erau stocate 2400 pachete de ţigări, a fost lăsat, de instanţă, în libertate.

Luni seară, poliţiştii mehedinţeni au depistat, în trafic, doi tineri care transportau 300 de pachete de ţigări marcate necorespunzător. Oamenii legii au identificat în scurt timp și depozitul de unde proveneau aceste produse din tutun, depozit amplasat pe raza municipiului Turnu Severin și în care a fost găsită cantitatea de 48.140 țigarete, de diferite mărci, marcate necorespunzător.

“Prin activităţi specifice, s-a stabilit faptul că întreaga cantitate de bunuri aparținea lui M.C., de 24 ani, din municipiu”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Mehedinţi.       

Este vorba despre Cristian Munteanu, fiul unui poliţist de frontieră, care a şi fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, urmând ca ieri să fie prezentat Judecătoriei Drobeta Turnu Severin, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă și deţinere în afara antrepozitului fiscal de mărfuri accizabile marcate necorespunzător. Numai că, aseară, potrivit poliţiştilor, magistraţii au decis că tânărul nu prezintă pericol social şi l-au lăsat în libertate.

În ciuda faptului că tatăl său lucrează în Poliţia de Frontieră şi este considerat a fi un bun profesionist, Cristian Munteanu a fost sancţionat până acum cu amendă de vreo opt ori şi i s-au confiscat peste 3000 de pachete de ţigări.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite