Turnu Severin: Ştrandul Balnear lasă Plaja Drobeta fără clienţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai puţin de 50 de persoane veniseră azi-dimineaţă pe Plaja Drobeta. Spre deosebire de plaja deschisă anul trecut, care a devenit pustie, Ştrandul Balnear este extrem de aglomerat.

În timp ce pe amplasamentul ştrandului balnear, nu ai loc să arunci un ac, pe plaja particulară Drobeta abia dacă s-au strâns 40 de persoane la primele ore ale dimineţii.

Administratorul Plajei Drobeta susţine că numărul vizitatorilor este oscilant, dar pune lipsa acestora şi pe baza crizei. Deşi preţul biletelor este la fel în ambele locuri, mehedinţenii preferă efectele benefice ale apei termale.

„Anul trecut am avut vizitatori mult mai mulţi“

„Preţul de intrare este de 5 lei, preţ în care e inclus şezlongul, umbrela, transportul de la Severin, terenul de volei, cel de tenis şi spaţiul de joacă pentru copii. Numărul vizitatorilor oscilează, la sfârşitul săptămânii avem câteodată aproape de 1.000 de bilete vândute, în schimb în timpul săptâmânii sunt cam cu 70% mai puţin. Anul trecut am avut vizitatori mult mai mulţi, într-adevar am avut şi preţuri mai mici. Acum depinde de buzunarul fiecăruia, de altfel punem asta şi pe seama crizei cu care ne confruntăm“, ne spune Sorin Traşoveanu, administratorul plajei Drobeta.

Autobuzul pus la dispoziţie pleacă deseori mai mult gol. Mehedinţenii spun că preferă apa termală în locul celei de la Dunăre.

„Noi venim aici împreună cu familia pentru că avem încredere în condiţiile oferite. Apa este termală, este tratată şi, în plus, ne face bine la sănătate“, ne spune Cornelia Usturoi, clientă fidelă a Ştrandului Balnear de la Schela.

Administratorul ştrandului, spune însă că, aici, vin şi peste 400 de vizitatori pe zi.

„Au venit cam 300-400 de persoane pe zi, alteori şi mai mulţi. La noi, preţul biletului a rămas neschimbat faţă de cel de anul trecul, adică 5 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru copii şi pensionari. Apa termală din ştrand este benefică organismului, fiind iodurată, sulfuroasă şi hipertonică. Dă rezultate foarte bune la persoanele care suferă de reumatism, spondiloză şi afecţiuni inflamatorii“, ne spune Valerie Boară, administratorul Ştrandului Balnear de la Schela.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite