Turnu Severin: Spitalul Judeţean plăteşte datoria la apă eşalonat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Datorită faptului că datoriile la firma furnizoare de apă nu au fost plătite de luni de zile, iar bolavii nu puteau fi deconectaţi de la aceste servicii, s-a hotărât ca plata a celor 5 miliarde de lei vechi datorată de Spitalul Judeţean, să se facă eşalonat.

Spitalul Judeţean Severin datorează firmei furnizoare de apă-canal S.C Secom S.A din oraş, suma de 5 miliarde de lei vechi. Pentru ca instituţia să nu rămână fără furnizarea apei potabile, s-au descoperit metode de a se plăti eşalonat datoria.

„Printr-o intervenţie a Prefecturii şi Consiliului Judeţean  Mehedinţi am reuşit să avem o discuţie cu reprezentanţii spitalului şi să facem nişte reeşalonări de plăţi. Pentru că vă daţi seama la spital nu se pune problema întreruperii furnizării de apă întrucât bolnavii nu pot să rămână fără apă”, a mai spus Ilie Pisoi, directorul Societăţii de Apă şi Canal, Severin.

De altfel multe alte instituţii au datorii neachitate în acest sens, printre care se numără şi Primăria Şimian, cu o datorie de 6 miliarde de lei vechi.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite