FOTO/ Turnu Severin: O persoană a ajuns la spital după ce un Peugeot a proiectat un Logan într-o casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul Pegeot-ului declară că nu a văzut semnul de circulaţie. Poliţia va efectua cercetări pentru stabilirea vinovăţiei şoferilor.

Azi-dimineaţă, în jurul 8.30, şoferul unui Pegeot a provocat un accident de circulaţie, nerespectănd Stop-ul.

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA FATA LOCULUI

În urma impactului, şoferul celuilalt autovehicul, ce conducea o maşina marca Dacia Logan, a fost aruncat în zidul unei case, iar însoţitoarea acestuia, în vârstă de 28 de ani a fost grav rănită, fiind transportată de urgenţă la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.

image

Şoferul ce nu a respectat semnul de circulaţie pune toată întâmplare pe baza neatenţiei. „Neatenţia. Nu am văzut Stop-ul!”, a spus Mihăiţă Ursu şoferul Pegeot-ului.

image

Poliţiştii urmează să efectueze cercetări pentru a stabili vinovăţia şoferilor. „În jurul orei 8.30, la intersecţia străzilor Mareşal Averescu cu Independeţei, s-a produs un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei persoane. Aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean pentru a primi îngrijiri medicale. În continuare se efectuează cercetări pentru a se stabili vinovăţia conducătorilor auto”, ne-a declarat Paul Ţoca, agent în cadrul Biroului Rutier.

image

Şoferul Logan-ului nu a vrut să dea o declaraţie în acest sens.

image
Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite