Turnu Severin: Şoferii sancţionaţi cu peste 90.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Activităţile specifice desfăşurate de către poliţiştii mehedinţeni au condus la aplicarea a 382 de sancţiuni contravenţionale.


Poliţiştii Serviciului Rutier au desfăşurat, zilele trecute, activităţi specifice pe principalele artere intens circulate, cât şi în zonele urbane, pentru fluidizarea traficului şi prevenirea blocajelor, în special la orele de vârf când se înregistrează o creştere semnificativă a valorilor traficului.

În urma acţiunilor desfăşurate au fost aplicate 382 sacţiuni contravenţionale, în valoare de 92.848 lei, aufost reţinute în vederea suspendării 14 permise de conducere şi au fost retrase 17 certificate de înmatriculare. În plus au fost controlate 447 de autovehicule şi legitimate 512 persoane.

Astfel, au fost aplicate 113 sancţiuni pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 75 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor privind portul centurii de siguranţă, 37 sancţiuni au fost aplicate de poliţişti pentru lipsa documentelor în rândul conducătorilor auto, 9 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru diferite defecţiuni tehnice, iar în 13 cazuri, conducătorii auto aveau inspecţia tehnică periodică expirată.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite