Turnu Severin: Şoferii sancţionaţi cu peste 20.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Activităţile specifice desfăşurate de către poliţiştii mehedinţeni au condus la aplicarea a140 de sancţiuni contravenţionale.  

Poliţistii serviciului rutier au desfăşurat zilele trecute activităţi specifice pe şoselele mehedinţene pentru prevenirea evenimentelor rutiere, dar şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun şi pe ceilalţi partcipanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie. 

 În urma acţiunilor desfăşurate au fost aplicate 140 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 27.208 lei, au fost reţinute în vederea suspendării 4 permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare. În plus au fost controlate 174 de autovehicule şi legitimate 192 de persoane.

Astfel au fost aplicate 43 sancţiuni pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 34 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 12 sancţiuni au fost aplicate de poliţişti pentru lipsa documentelor în rândul conducătorilor auto, iar 6 conducători auto au fost sancţionaţi pentru diferite defecţiuni tehnice constatate.
 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite