Turnu Severin: Şoferii fac slalom printre gropi pe străzile din centru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gropile din asfalt îi pun la grea încercare pe şoferi.
Gropile din asfalt îi pun la grea încercare pe şoferi.

Conducătorii auto se plâng că maşinile aproape se rup în două când trec prin craterele din asfalt şi aşteaptă ca primăria să ia măsuri.

Mai multe străzi din municipiul Drobeta Turnu Severin vor intra în reparaţii imediat ce timpul va permite acest lucru. Curăţarea străzilor de zăpada depusă în mai multe rânduri în decembrie a dus la apariţia găurilor în asfalt - un coşmar pentru toţi şoferii. A contribuit şi sarea aruncată de firma de salubritate, la pachet cu nisipul.

Primăria este pregătită să remedieze problema şi de câteva zile funcţionarii instituţiei inventariază străzile cu gropi. „Imediat după ce dispare umezeala, ne apucăm de treabă. Este nevoie ca temperaturile să fie ridicate mai multe zile la rând. De reparaţii vor beneficia întâi străzile centrale şi cele de la intrarea în municipiu, apoi ne vom îndrepta atenţia şi către cartiere“, ne-a spus viceprimarul Mircea Grosu.

Şoferii sunt nemulţumiţi că-şi strică maşinile

Printre arterele „periculoase“ amintim: Splai Mihai Viteazul -intersecţia cu Cicero, Veterani, Eroii de la Cerna, Mareşal Averescu (fostul Progresul), drumul către cartierul mărginaş Gura Văii. Municipalitatea speră ca anul acesta să obţină 24 de milioane de euro pe un proiect cu fonduri europene, care ar rezolva în totalitate asfaltarea străzilor din Severin.

Sunt străzi în oraş unde gropile sunt atât de multe încât nu ai cum să le ocoleşti. Acesta este şi cazul străzii Eroii de la Cerna, unde gropi lungi de peste un metru te aşteaptă să le treci. Dacă îţi trece prin cap să le ocoleşti, nu prea ai pe unde. Strângi din dinţi şi te gândeşti la banii pe care îi scoţi din buzunar la service-ul auto.

Şoferii se plâng de faptul că maşinile aproape se rup în două când trec prin craterele din asfalt. „Plătim atâtea taxe şi impozite. Unde se duc banii noştri dacă dăm dintr-o groapă în alta, iar străzile sunt într-un asemenea hal?“, ne-a spus Mihai Toader, din Drobeta Turnu Severin.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite