FOTO/Turnu Severin: Și-a omorât soția cu un cuțit de bucătărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 85 de ani și-a omorât soția, aplicându-i mai multe lovituri de cuțit. Teribila întâmplare a avut loc în această după-amiază, în localitatea mehedințeană Șimian

Vecinii afirmă la unison că bărbatul nu este în deplinătatea facultăților mintale, iar cazul a fost preluat de către Parchet pentru cercetări. Apropiații familiei susțin că Vasile Armeanu o bătea zilnic pe soția sa, în vârstă de 83 de ani. În această după-amiază, bătaia s-a transformat în crimă. Omul a folosit un cuțit de bucătărie și și-a lăsat soția fără suflare.

Vecinii, martori la arestarea bătrânului, spun că acesta a declarat imediat după crimă: „Ce-aveți cu mine, că doar am tăiat porcul de Crăciun?”



Vecinii și apropiații sunt șocați de cele întâmplate. Niciunul nu se aștepta ca sfârșitul căsniciei de zeci de ani a celor doi să se sfârșească într-un mod atât de sângeros.

image

„Doamne-ferește! La noi în Șimian n-am mai auzit să se întâmple așa ceva până acum. E bolnav mintal, nu mai judecă. Eu nu știu de ce l-au lăsat în libertate până acum, pentru că el e bolnav de mult, o bătea în fiecare zi pe Aristița. Biata femeie era și bolnavă cu picioarele și cred că n-a putut să fugă, să se ferească. Îi cunosc de când eram mică și erau oameni gospodari amândoi, dar de când cu boala lui, nimic n-a mai fost normal”, ne-a spus Tinca Manafu, o vecină în vârstă de 66 de ani.

image

Fiul celor doi a venit într-un suflet acasă, însă a intrat în stare de șoc în momentul în care a aflat despre teribila întâmplare. Vecinii și apropiații au încercat tot timpul să îl liniștească pe bărbat, care a plâns neîncetat, lângă gardul din fața casei.



„În ziua de 28 iunie 2010, am fost sesizați de către un localnic din localitatea Șimian, cu privire la faptul că vecinul său i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit propriei soții. La fața locului s-a deplasat echipa operativă a IPJ Mehedinți, împreună cu agenți din cadrul poliției Șimian și o ambulanță.

image

S-a constatat că femeia este decedată, iar cadvrul a fost transportat la morga spitalului Județean, în vederea efectuării necropsiei. În urma rezulattelor acesteia, vom dispune măsurile necesare. Echipa de cercetare a fost condusă de către procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți”, ne-a spus, la fața locului, comisarul șef  din cadrul IPJ Mehedinți, Negrescu.

image



Potrivit vecinilor, cei doi erau oameni respectați în Șimian. El, fost paznic la Șantierul Naval, iar ea femeie care a muncit pământul toată viața.

image

„Oameni de ispravă, foarte muncitori și foarte respectați. De când Vasile a luat-o razna, o bătea zilnic pe femeie și nu mai puteai să te înțelegi cu el”, ne-a spus un alt localnic.

Urmărește desfășurarea cazului pe severin.adevarul.ro

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite