Turnu Severin: Şi-a făcut fericiţi cei nouă fraţi, printr-o scrisoare trimisă pompierilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii mehedinţeni le-au adus celor zece fraţi alimente, dulciuri şi jucării
Pompierii mehedinţeni le-au adus celor zece fraţi alimente, dulciuri şi jucării

O elevă de clasa a opta din Stigniţa, comuna mehedinţeană Poroina Mare, le-a trimis zilele trecute pompierilor o scrisoare prin care le cerea ajutorul. Ana-Maria îşi dorea pentru cei 9 fraţi ai săi doar câteva dulciuri şi jucării. 

Au rezultate bune la învăţătură, sunt cuminţi şi ascultători, dar nu au, din păcate, ceea ce ar trebui să aibă toţi copiii, mai ales acum, în pragul Crăciunului. Este vorba despre zece copii ai unei familii din satul Stigniţa, pentru care un măr sau o portocală înseamnă foarte mult. Încercând să-şi ajute fraţii, Ana-Maria, în vârstă de 14 ani, s-a gândit să le scrie pompierilor o scrisoare.”Cu câteva zile în urmă, la sediul inspectoratului, s-a primit o scrisoare de la o elevă de cls. a VIII-a, care ne cerea ajutorul. Ne-au impresionat rândurile scrise de fată, în care povestea că mai are nouă fraţi şi se descurcă greu cu banii. Nu-şi doreau decât dulciuri şi jucării”, ne spune sg.mj. Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al  ISU „Drobeta”.

Banii au fost strânşi, iar astăzi, pompierii le-au dăruit copiilor cadourile de Crăciun. „Am strâns bani, am mers la cumpărături şi am ajuns în cele din urmă în Stigniţa. N-a fost greu să îi găsim, deoarece o familie aşa numeroasă este cunoscută în sat. Le-am dus acelor copii alimente, dulciuri şi jucării şi ne-am bucurat să vedem pe chipurile acestora un zâmbet. Ne bucurăm că am putut îndeplini dorinţa a zece copii, concretizată printr-o scrisoare la sediul inspectoratului nostru, de sora lor mai mare, Ana-Maria”, adaugă Ramona Nistor.         

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite