Turnu Severin: Severinul va avea bulevard european

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bulevard cu patru benzi pe sens, parcări, fântâni arteziene și vegetație luxuriantă. Așa va arăta, până la toamnă, principala arteră rutieră a Severinului.

Bulevardul Tudor Vladimirescu intră în lucrări de reamenajare. Printre cele mai circulate artere ale orașului, bulevardul va fi lărgit cu încă o bandă de circulație, pe fiecare sens de mers.

De asemenea, scuarul care separă cele două sensuri, va fi îngustat, iar din loc în loc, aici vor fi amenajate aproximativ 20 de fântâni arteziene. Pe laturile carosabilului vor fi construite parcări în spic, astfel că bulevardul care traversează orașul va fi unul de nivel european.

„Vor fi montate aproximativ 20 de fântâni arteziene, de 7 metri lungime, iar decorul va fi completat de gazon și vegetație joasă. Este nevoie de lățirea bulevardului pentru fluidizarea traficului în zonă, iar amenajarea scuarului o realizăm pentru  un ambient plăcut.  Până la toamnă, bulevardul va fi finalizat”,a spus, pentru Adevărul de Seară, primarul Constantin Gherghe.

Citește despre costurile acestui proiect și vezi ce părere au șoferii despre lățirea bulevardului, în Adevărul de Seară Severin

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite