Turnu Severin: Severinenii îşi rezervă iarna vacanţa de vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reprezentanţii agenţiilor de voiaj spun că oamenii sunt atraşi de reducerile mari şi plata pachetelor în rate. foto: Corina Macavei
Reprezentanţii agenţiilor de voiaj spun că oamenii sunt atraşi de reducerile mari şi plata pachetelor în rate. foto: Corina Macavei

În domeniul turismului, anul 2010 are semne bune. Agenţiile de profil din Drobeta Turnu Severin nu duc lipsă de clienţi, dimpotrivă foarte mulţi fiind interesaţi deja de un pachet turistic pentru concediul de vară.

E adevărat şi faptul că, pentru a-şi asigura din timp un număr cât mai mare de clienţi, agenţiile oferă până la data de 31 martie reduceri de o treime din preţ pentru cei care îşi cumpără din timp un bilet.
„Ne-am programat concediul pentru luna august şi vrem să plecăm anul acesta în Turcia. Am auzit de această reducere şi vrem să profităm“, ne-a spus Ileana Popa, din Turnu Severin. În plus, o agenţie din oraş lansează de săptămâna viitoare şi o ofertă de criză: plata în rate.

Grecia, destinaţia preferată

„Clienţii pot cumpăra în rate orice pachet ori serviciu turistic, indiferent dacă este în ţară sau în străinătate. Trebuie să plătească un avans de 30 la sută, apoi vor achita ratele, fără dobândă,  direct la agenţia noastră, nu prin intermediul băncilor“, ne-a declarat Octavian Goga, directorul Agenţiei de Turism Hercules Tour din Drobeta Turnu Severin.
Potrivit operatorilor din turism, destinaţia ideală a severinenilor este Grecia, urmată în top de Turcia, Bulgaria, Italia şi Croaţia.  Astfel, cine şi-a programat deja concediul de vară şi dă o fugă până la o agenţie de turism poate cumpăra, cu 59 de euro, un bilet de 7 nopţi de cazare la un hotel de trei stele pentru Grecia ori, cu 120 de euro (7 nopţi de cazare la un hotel de 4 stele), în Turcia. Înscrierile au început şi pentru litoralul românesc. „Surprinzător, deşi această perioadă după sărbători este de regulă mai slabă, în această săptămână vânzările au mers foarte bine. S-au înscris pentru litoral peste 20 de persoane“, mai spune Octavian Goga.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite