Turnu Severin: Severinenii au donat 1700 de lei pentru săraci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În data de 29 aprilie reprezentanţii Asociaţiei Filantropia Severin, au ridicat urnele care au fost amplasate  înainte de  sărbătorile pascale în supermarketurile din Severin.

 Suma strânsă a fost de 1700 de lei şi va fi destinată familiilor sărace şi persoanelor aflate în dificultate. De asemenea, o parte din bani va fi rezervată pentru organizarea unei acţiuni de 1 iunie ce va consta în dăruirea de pachete pentru copiii cei mai nevoiaşi din grădiniţe.

“Cu suma de 700 de lei o să ajutăm cazurile sociale cele mai urgente iar cu restul de 1000 de lei vom face pacheţele pentru 20 de copii nevoiaşi din grădiniţe. Deja am oferit 200 de lei familiei Brezoi, familie săracă cu şapte copii.” declară Stelian Corcovenau, inspector social în cadrul Episcopiei Severinului şi Strehaiei
În semn de recunoştinţă reprezentanţii Asociaţiei Filantropia Severin au oferit colaboratorilor implicaţi în campania de strângere de fonduri “Oferiţi un zâmbet semenilor noştri”  câte un exemplar din Noul Testament cu Psalmii şi o scrisoare de mulţumire.
Următoarea acţiune a biroului de Asistenţă socială a Episcopiei Severinului şi Strehaiei va consta în donarea a 50 de dispozitive audio cu înregistrarea integrală a Noului Testament, persoanelor nevăzătoare.

„Aceste dispozitive au fost oferite de Societatea Biblică Interconfesională din România. Aceiaşi societate  care anul trecut ne-a dăruit, prin Asociaţia Filantropia Severin, un număr de 100 de cărţi în Braille pentru persoanele nevăzătoare, care cuprind Epistole ale Sfântului Apostol Pavel către Romani şi Corinteni” spune preotul Stelian.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite