Turnu Severin: Serviciul SMURD al ISU “Drobeta” a intervenit, ieri, la 8 urgenţe medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serviciul SMURD al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” a intervenit, în cursul zilei de ieri, la 8 urgenţe medicale.

Paramedicii Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) din cadrul Staţiei de Pompieri Vânju Mare au fost solicitaţi, ieri, în localităţile Vânjuleţ, Jiana, Salcia şi Punghina, unde pacienţii, cu diferite afecţiuni medicale (stări de ebrietate, dureri abdominale şi comă diabetică) au primit asistenţă medicală de urgenţă, după care au fost transportaţi la spital.

De asemenea, SMURD-ul din cadrul Pichetului de Pompieri Strehaia a fost solicitat în localităţile Albuleşti, Ciochiuţa şi Floreşti, unde a acordat primul ajutor unor pacienţi (care prezentau atât dureri abdominale şi insuficienţă respiratorie, dar şi contuzii, în urma unui accident rutier), fiind apoi transportaţi de urgenţă la spital.

Şi tot ieri, SMURD-ul din cadrul Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin a fost solicitat în Severin, unde, o persoană de 29 ani, prezenta o plagă în zona frontală. Acesteia i s-a acordat primul ajutor medical şi a fost transportată la U.P.U. din Tr. Severin.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite