Turnu Severin: Se caută locaţie pentru organizarea Zilelor Severinului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul acesta edilii locali se preocupă pentru găsirea unui loc adecvat pentru desfăşurarea evenimentului.

Cu ceva mai mult de o lună până la sărbătoarea Zilelor Severinului, edilii fac deja pregătiri pentru această manifestare.

Trupele de muzică populară şi uşoară au fost deja contactate iar programul se anunţă foarte divers.

În zilele de 29, 30 aprilie şi 1 mai, nume grele precum Holograf, Iris sau Ştefan Bănică Jr. vor încânta publicul severinean.

Şi dacă programul artistic este deja conturat, nu acelaşi lucru îl putem spune  despre locaţii, care sunt încă o problemă anul acesta, în condiţiile în care strada Crişan dar şi Teatrul se află în ample procese de modernizare.

Pentru recitalurile de muzică populară singura soluţie  a autorităţilor rămâne Pădurea Crihala.

În ceea ce priveste însă concertele de muzică uşoară organizatorii iau în calcul doua posibilităţi: Stadionul Municipal Drobeta şi esplanada din faţa teatrului.

„Încă nu ştim care va fi a doua locaţie. Aceasta s-ar putea să fie la stadion sau în faţă la teatru, deocamdată nu ştim exact” ne-a spus Mircea Grosu viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

În ceea ce priveşte bugetul alocat acestui eveniment edilii se vor anul acesta destul de cumpătaţi.” La capitolul buget nu vom investi mai mult decât anul trecut. Dacă anul trecut am alocat suma de trei miliarde de lei cu siguranţă anul acesta nu putem să disponibilizăm mai mult” a mai adăugat Mircea Grosu.

Ca şi element de noutate anul acesta cursanţii de la palatul copiilor vor desfăşura un program special care va consta într-un concurs de dans  modern şi tenis de masă.

De asemmenea, organizatorii s-au gândit şi la iubitorii mizicii medievale; vor fi activităţi precum scrimă medievală, dans medieval dar şi programe pentru copii.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite