Turnu Severin: GALERIE FOTO/ Sârbii ne oferă Revelion 2011 cu 99 de feluri de mâncare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că ofertele sparg preţurile din România, sute de români aleg să-şi petreacă noaptea dintre ani în Kladovo.

Ştiu să-şi promoveze produsele şi mai ales turismul. Sunt de-o ospitalitate cum rar ai să găseşti pe meleagurile noastre. De cum păşeşti pe teritoriul lor şi le spui că vrei să scrii despre ofertele pe care le au pentru noaptea dintre ani, sârbii îşi deschid parcă şi sufletul.

Nu numai că sunt deschişi, dar ştiu şi cum să-şi vândă marfa. Dispun de infrastructura necesară, dar şi de materiale publicitare care să te ajute să faci diferenţa.

În plus, se ştie că restaurantele sârbeşti sunt renumite pentru zecile de preparate tradiţionale, dar mai ales pentru modul ireproşabil în care clienţii sunt serviţi.

VEZI AICI GALERIE FOTO

Nu degeaba cea mai tentantă ofertă este, în ultimii ani, cea a petrecerii revelionului la vecinii sârbi. ”Pentru toţi cei care vor să vină la noi, le spun că pot să aibă toată încrederea.

Pot să se intereseze de la alţii care au venit la noi anul trecut şi care ştiu că a fost foarte frumos. Pe lângă mâncare, băutură, joc, muzică şi voie bună vom avea parte şi de două momente de artificii.

La ora 11,00, dar şi la ora 12,00, ca să marcăm Revelionul şi pentru noi, dar şi pentru voi”, ne-a spus Nenad Mistridjelovic, reprezentantul hotelului Djerdap din Kladovo.   

65 euro pentru o zi de cazare şi masa de Revelion 
Djerdap este, la ora actuală, cel mai căutat hotel din Kladovo, localitate situată la câţiva kilometri de vama româno-sârbă de la Porţile de Fier I. 

Pentru noaptea de Revelion, o persoană trebuie să achite 65 de euro, în care se oferă bufet suedez, o noapte de cazare şi un mic dejun „întârziat” în dimineaţa de 1 ianuarie (n.r., poate fi luat între orele 7,00 şi 17,00).

Oferta nu este însă singulară, preţurile fiind disponibile în funcţie de numărul zilelor de cazare, dar şi de numărul persoanelor interesate. La un grup de zece persoane, cea de-a unsprezecea are totul gratis.

Pentru masa festivă, avem 450 de locuri. Rezervările au început deja şi continuă. Ele se pot face pe site-ul www.revelioninserbia.com, dar şi prin intermediul unei agenţii de turism din Severin”, a adăugat Nenad Mistridjelovic.

Bufet suedez cu 99 de feluri de mâncare
Pentru noaptea dintre ani, 15 bucătari ai hotelului vor lucra, timp de două zile, la cele 99 de feluri de mâncare pe care le vor aşeza, aşa cum ştiu ei mai bine, pe masă.

Nu vor lipsi gustările calde, gustări reci şi mâncăruri normale, dar nici băuturile tradiţionale sârbeşti, iar atmosfera va fi întregită de formaţii de muzică românească şi sârbească.

„Ne vom aştepta oaspeţii cu mâncăruri alese, dar şi tradiţionale. Vom pregăti, printre altele, specialităţi din regiunea asta, a noastră, mici de Valahia, carne de pui cu brânză albastră, file din Djerdap, carne de pui cu ananas sau crap afumat într-un sos pesto”, ne-a spus Spasic Zelko, bucătarul şef al hotelului sârbesc Djerdap.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite