Turnu Severin: Săptămâna aceasta- 39 de locuri de muncă vacante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele cu studii superioare au posibilitatea să opteze pentru posturile de consilier juridic (1), economist şef (1), inginer construcţii civile (2) sau pentru cel de medic medicină generală (1).

În această săptămână, Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă pune la dispoziţie 39 de locuri de muncă, majoritatea destinate absolvenţilor de studii medii.

Printre acestea cele mai multe se numără în domeniul construcţiilor. Astfel, există 10 posturi disponibile de zidar, două de faianţar şi două de fierar betonist. De asemenea, mai sunt disponibile 7 posturi de vânzător, două de gestionar, două de ospătar şi patru locuri vacante de lăcătuş construcţii metalice.

Pentru absolvenţii de învăţământ superior există 5 posturi dintre care consilier juridic (1), economist şef (1), inginer construcţii civile (2) sau medic medicină generală (1).

De altfel, pe 24 septembrie va avea loc bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Absolvenții interesați de un loc de muncă sunt așteptați în sala-cantină a liceului Domnul Tudor. În plus, vor fi organizate burse similare și în localitățile Orșova, Strehaia, Baia de Aramă sau Cujmir.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite