Turnu Severin: S-a deschis târgul de flori „Grădinile Severinului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a VII-a ediţie a târgului de flori „Grădinile Severinului” a început astăzi. Zeci de culori, specii, mirosuri, plante exotice şi autohtone vă aşteaptă, până luni, pe strada Crişan, în faţa Liceului Pedagogic din Severin.

Iubitorii de frumos pot admira, pe strada Crişan din Turnu Severin, o adevărată „părticică din rai” pe care florarii au amenajat-o cu migală. Au fost etalate, în cel mai plăcut mod,  plante de apartament, arbuşti şi plante exotice.

Nici comercianţii de ceramică nu s-au lăsat mai prejos. Ei au venit cu obiecte de decor pentru spaţii verzi, parcuri şi balcoane, statuete, pietre şi nisipuri decorative. Programul de vizitare a standurilor este zilnic între orele 8-22, iar in ultima zi a târgului între orele 8-12.

“Noutatea din acest an ar fi că am schimbat locaţia, respectiv în faţa Liceului Pedagogic, dar şi dispunerea standurilor în aliniament, în aşa fel încât severinenii să poată să facă o alegere ca la o revistă de front, ele fiind aranjate alternativ.

Pe lângă acestea, avem şi recomandări din partea exponanţilor privind modul de îngrijire al florilor, modalităţile de primenire, de schimbare a pământului sau a vasului”, ne spune Dan Şalapta, organizatorul acestui târg.  

Plante la preţuri accesibile

Primii vizitatori ai târgului s-au bucurat de preţurile accesibile cu care se comercializează în acest an florile, cele mai ieftine fiind petuniile: 1 leu. Preţul unei begonii este de 10 lei, leandrul poate fi cumpărat cu preţuri cuprinse între 35 şi 100 lei, iar lămâii, 40 lei.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite