Turnu Severin: Robotul informatic vă spune cât aveţi de plată la taxe şi impozite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impozitele şi taxele locale au rămas, în Severin, la nivelul anului 2010. În plus, toţi cei care plătesc toate taxele locale până pe 31 martie a.c., beneficiază de o reducere de 10%.

Discountul se acordă din cuantumul taxelor pentru clădiri, terenuri şi mijloace de transport, taxe considerate de bază.

Şi pentru ca tot mai mulţi severineni să-şi achite obligaţiile la stat, Direcţia de impozite şi Taxe Locale (DITL) Severin pune la dispoziţia contibuabililor mai multe modalităţi de plată.

“Avem trei casierii, la Piaţa Mircea, Casa Tineretului şi sediul central al instituţiei noastre.

Există, de asemenea, posibilitatea de a achita cu cardul la ghişee sau chiar online.

Pentru cei care optează pentru ultima plată, trebuie să se prezinte, cu buletinul, la noi, pentru a le elibera user-ul şi parola necesare accesării programului informatică”, a declarat Ion Săftoiu, directorul DITL Severin.

Cei care vor să afle cât au sau cât mai au de plată, pot folosi cu încredere numărul de telefon 0352/ 401.558, unde, pe baza CNP-ului, îi va ajuta un robot informatic.     

Programul casieriilor:

La sediul central al Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale Severin, ghişeele sunt deschise, de luni până joi, între orele 08,00 şi 18,00.

Casieria de la Casa Tineretului este deschisă între orele 10,00 şi 17,00, iar cea de la Piaţa Mircea, între 08,00 şi 16,00.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite