Turnu Severin: Reţinut la frontieră în timp ce încerca să iasă din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul este urmărit general încă din luna septembrie a acestui an pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe.

Un bărbat de 39 de ani, din Calafat, s-a prezentat, astăzi, la controlul de frontieră în Punctul de trecere a Frontierei Porţile de Fier I pentru a efectua formalităţile specifice de control pentru ieşirea din ţară.


În urma verificărilor efectuate poliţiştii de frontieră mehedinţeni au constatat că pe numele acestuia există un mandat de executare al pedepsei cu închisoarea emis de către judecătoria Calafat.

Bărbatul este urmărit general încă din luna septembrie a acestui an pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi violare de domiciliu, infracţiuni săvârşite în Calafat, acesta fiind condamnat la 3 ani de închisoare.

Poliţiştii de frontieră au informat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dolj, beneficiarul consemnului, care a transmis prin fax mandatul de executare al pedepsei cu închisoarea.

 În cursul zilei de astăzi bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi urmând să fie preluat de o escortă a IPJ Dolj.



Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite