Turnu Severin: Mititelu ameninţă din nou că mută echipa în Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o săptămână înaintea expirării termenului de concesionare a stadionului „Ion Oblemenco“, patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu ameninţă din nou că va muta echipa la Severin. În schimb, primarul Craiovei, Antonie Solomon, asigură că oricând se poate naşte o nouă formaţie în Bănie.

Conducerea Universităţii Craiova este somată de primărie să părăsească arena „Ion Oblemenco“, până pe 31 ianuarie, când va expira contractul ce are ca obiect concesionarea spaţiilor de antrenament şi competiţii din acest stadion. Primăria a somat clubul să returneze cei 500.000 de euro primiţi anul trecut pe motiv că nu au fost cheltuiţi cum trebuie! Dacă nu se conformează, Ştiinţa va fi dată în judecată. În plus, Primăria a rupt protocolul prin care se angaja să plătească anual un milion de euro echipei de fotbal. Universitatea Craiova figurează în evidenţa Direcţiei de Finanţe cu o datorie de 36.784 lei din anii 2008 şi 2009, la care se adaugă majorări de întârziere.
           
Într-o notificare, trimisă la data de 13 ianuarie de Primăria Craiova, clubul Universitatea Craiova este somat ca în termen de 15 zile să ramburseze suma de două milioane de lei, bani încasaţi de Ştiinţa în vară, după încheierea unui contract de asociere. Primăria menţionează în notificarea trimisă că clubul nu a respectat datele contractuale: intrare liberă pentru anumite persoane, cât şi obligaţia patronului Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, de a nu denigra primarul şi instituţia Primăriei.
Solomon minte de rupe pământul! El mi-a trimis direct înştiinţarea că pe 31 trebuie să părăsesc stadionul, el nu mi-a dat nicio şansă să-mi prelungesc contractul! Acest Oblemenco este cât de cât bun de folosit datorită mie. Am încheiat un contract cu cei din Severin şi vom juca acolo în retur. E clar că nu vom mai putea juca la Craiova“, a spus Adrian Mititelu la gsptv.



În schimb, edilul-şef din Bănie, Antonie Solomon a recunoscut că are alternativă dacă Universitatea va juca la Severin: „Cer un euro pe lună pentru noul contract dacă se achită suma care trebuie plătită de către clubul Universitatea acum. Nu vreau să vorbesc despre Mititelu, de opt ani mă înjură permanent şi nu am ce să mai spun despre el. Noi am procedat legal, nu ne putem juca pe banii publici. Să nu mai trăim în trecut, aş fi vrut să văd o echipă a oraşului care să nu aibă probleme. Mereu se ameninţă că Universitatea va fi mutată, cred că dacă pleacă din oraş azi, mâine apare altă echipă!

image
Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite