Turnu Severin: Protestează în faţa Postului de Poliţie, întrucât are încredere doar în această instituţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din comuna mehedinţeană Brezniţa de Motru a protestat, astăzi, în faţa postului de poliţie, singura locaţie unde acesta susţine că se simte în siguranţă. 

Nicolae Sculeanu (53 ani), din comuna Brezniţa de Motru, şi-a început protestul, în această dimineaţă, la ora 9,00, în faţa postului de poliţie din localitate, nemulţumit fiind de administraţia publică locală şi alte instituţii ale statului care nu i-au dat câştig de cauză în cazul unor suprafeţe de teren.

Bărbatul le-a declarat poliţiştilor că a ales această locaţie pentru a-şi exprima nemulţumirea, întrucât Poliţia Română este singura instituţie în care are încredere şi faţă de care se simte în siguranţă. 

“Nemulţumirile exprimate de protestatar nu sunt legate de modul în care cadrele Inspectoratului Judeţean de Poliţtie Mehedinţi îşi desfăşoară atribuţiile de serviciu, ci au la bază soluţiile dispuse de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Strehaia, respectiv Judecătoria Strehaia, în care a avut calitatea de parte vătămată şi reclamant, în legătură cu aspecte referitoare la punerea in posesie a unor suprafete de teren de catre reprezentanţii administraţiei publice ale comunei Brezniţa de Motru”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Mehedinţi.

Potrivit sursei menţionate, în ultimii ani, bărbatul nu a depus plângeri la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi şi nici nu a fost cercetat în dosare şi cauze penale.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite