Turnu Severin: Prohibiţie pentru pescuitul comercial, în perioada 5 aprilie şi 3 iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia de Frontieră Mehedinţi anunţă că în perioada 5 aprilie-3 iunie a.c., se instituie măsuri de prohibiţie pentru pescuitul comercial, recreativ/ sportiv şi familial, al oricăror specii de peşti, pe o durată de 60 zile în apele care constituie frontieră de stat.

Pe 18 februarie a.c., a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 109/18.02.2010, ordinul Ministrului Agriculturii nr. 8/2010 şi ordinul Ministrului Mediului şi Pădurilor privind prohibiţia pescuitului în anul 2010. Astfel că în perioada 5 aprilie- 3 iunie, se instituie măsuri de prohibiţie pentru pescuitul comercial, recreativ/ sportiv şi familial, al oricăror specii de peşti, pe o durată de 60 zile în apele care constituie frontieră de stat.

Reamintim celor peste 9000 de pescari sportivi din judeţul Mehedinţi şi celelalte judeţe limitrofe, că frontiera cu Republica Sebia este o frontieră externă a Uniunii Europene, iar activităţile desfăşurate în zona de frontieră sunt supuse controlului Poliţiei de Frontieră Române”, spune comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al IJPF Mehedinţi.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite