Turnu Severin: Prinşi de jandarmi la furat de motorină într-o parcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru tineri au fost surprinşi de jandarmi, noaptea trecută,  în timp ce furau combustibil din rezervorul unei autoutilitare aflate într-o parcare din Severin.

La apariţia jandarmilor, cei patru au încercat să fugă, fiind somaţi şi opriţi de către forţele de ordine.

În urma verificărilor, s-a constatat că cei patru  sunt: Ş. Radu Daniel, R. Adrian Narcis, N. Alin şi M. Alexandru, cu vârste cuprinse între 20 şi 22 ani, toţi cu domiciliul în Drobeta Turnu Severin. 

Lângă rezervorul utilitarei, a fost găsit un bidon de plastic având capacitatea de 11 litri care era plin cu motorină, precum şi un furtun cu ajutorul căruia cei în cauză furaseră combustibilul.

“Continuând verificările, s-a constatat că cei în cauză s-au deplasat la faţa locului cu un autoturism marca Peugeot, condus de Ş. Radu Daniel, în care aveau pregătite alte recipiente pe care intenţionau să le umple cu restul de motorină din rezervor”, se arată într-un comunicat emis de Jandarmeria Mehedinţi. 

Întreaga cantitate de motorină a fost restituită proprietarului autoutilitarei, iar împotriva celor patru severineni, au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite