Turnu Severin: Prins în flagrant, în timp ce încerca să mituiască un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un mehedinţean a încercat să mituiască un poliţist, cu 50 de euro, pentru a nu i se întocmi dosar penal pentu comiterea unei infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere şi s-a ales cu dosar penal. 

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie- Serviciul Judeţean Anticorupţie Mehedinţi, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, cu sprijinul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă şi Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, au prins, vineri, în flagrant, un cetăţean care a încercat să corupă un agent de poliţie, oferindu-i suma de 50 euro. Flagrantul a fost organizat în baza denunţului poliţistului.

În cursul zilei de joi, ofiţerii DGA- Mehedinţi au fost sesizaţi, de un agent de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Gîrla Mare, cu privire la faptul că cetăţeanul B.V. a încercat, în repetate rânduri, să-i ofere bani pentru a nu-i întocmi dosar penal sub aspectul comiterii unei infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Potrivit oamenilor legii, bărbatul a fost depistat, pe 10 iulie, pe raza comunei Gîrla Mare, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

În urma flagrantului, celui în cauză i s-a întocmit dosar penal, urmând ca cercetările să fie continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite