Turnu Severin: Primarul din Baia de Aramă a renunţat la funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nistor Paulescu şi-a anunţat demisia din funcţia de primar al oraşului Baia de Aramă, din motive de sănătate.

Prefectul judeţului Mehedinţi, Ion Mîţu, a luat act de demisia primarului oraşului Baia de Aramă. Nistor Buican Paulescu a depus, la registratura Instituţiei Prefectului, o adresă prin care şi-a anunţat demisia din funcţia de primar al oraşului Baia de Aramă, din motive de sănătate.

Cererea de demisie a fost înaintată Consiliului Local Baia de Aramă pentru ca, în conformitate cu dispoziţiile art.15 alin.(1) litera a, coroborat cu art.17 alin.(1) din Legea privind Statutul aleşilor locali, consilierii să ia act de aceasta în prima şedinţă.

Procesul-verbal al şedinţei şi referatul secretarului oraşului Baia de Aramă vor fi înaintate Prefectului judeţului Mehedinţi în vederea emiterii unui Ordin prin care se va constata încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de primar în cazul domnului Paulescu Buican Nistor.

Potrivit unui comunicat emis de Prefectură, toate aceste acte vor fi comunicate Ministerului Administraţiei şi Internelor, care va propune Guvernului stabilirea datei desfăşurării alegerilor pentru un nou primar al oraşului Baia de Aramă.

Până la data alegerilor, atribuţiile funcţiei de primar al oraşului Baia de Aramă vor fi preluate de actualul viceprimar Ilie Bunceanu.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite