Turnu Severin: Premiul I pentru Tabita Streinu, la Festivalul Internaţional de muzică pentru copii din Bulgaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tabita Streinu din Drobeta Turnu Severin este câştigătoarea premiului I la Festivalul Internaţional de muzică uşoară şi clasică pentru copii din Albena- Bulgaria.

Tabita Streinu (11 ani) din Drobeta Turnu Severin a participat în perioada 13-23 iunie a.c., la Festivalul Internaţional de muzică uşoară şi clasică pentru copii din Albena- Bulgaria.

Ea a încântat juriul cu cele două piese pe care le-a interpretat: “Părinţii mei” şi “Doar când ai prieteni”, obţinând premiul I la categoria 10-12 ani. La acest concurs au participat copii din Rusia, Bulgaria, Israel, Republica Moldova, Serbia, Germania şi România, Tabita fiind singurul concurent din Mehedinţi.

Înainte de acest concurs, micuţa a participat la Festivalul Internaţional Armonia de la Cluj, unde a obţinut premiul special al juriului, cu o piesă în primă audiţie.

Tabita, membru în Academia Copiilor
La doar 11 ani, Tabita Streinu se poate mândri cu multe realizări în plan muzical. A reuşit ca, în numai doi ani, să obţină peste 20 de premii, atât în ţară, cât şi în străinătate, ca solist de muzică uşoară. În toamna acestui an, ea a intrat în grupul celor mai talentaţi copii din România, Academia Copiilor, iar în curând va începe să studieze şi pianul.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite