Turnu Severin: Pompierii severineni vor merge în finala concursurilor profesioniste de la Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lotul de pompieri profesionişti din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin s-a clasat pe locul I la etapa zonală a concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă.


În perioada 3-4 august a.c., pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, s-a desfăşurat etapa a III- a, zonală, a concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă.

La concurs au participat loturile reprezentative ale inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă din judeţele Dolj, Gorj, Vâlcea, Caraş-Severin şi Mehedinţi.

Concurenţii şi-au etalat abilităţile pe parcursul a patru probe: scara de fereastră, realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă, pista cu obstacole pe 100 m şi ştafeta 4 x 100 m.

Lotul de pompieri profesionişti din cadrul Detaşamentului Dr. Tr. Severin s-a clasat pe locul I, având posibilitatea să participe la etapa finală a acestor concursuri, ce se va disputa în perioada 6 - 10 septembrie, la Piteşti.

Concursurile serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă se organizează în fiecare an, în perioada iunie- septembrie, având ca obiectiv fundamental dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite