Turnu Severin: Pompierii iau la puricat toate unităţile de învăţământ din Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până la sfârşitul lunii octombrie, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Drobeta”vor verifica toate unităţile de învăţământ din Mehedinţi.

Serviciul de Prevenire a Incendiilor din cadrul ISU „Drobeta” a executat, astăzi, un control privind respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor, la Liceul „Lorin Sălăgean” din Severin.

Acţiunea a constat în verificarea obiectivului din punct de vedere al securităţii la incendiu, urmată de un exerciţiu de evacuare cu elevii şi cadrele didactice.

Astfel de controale vor continua până la sfârşitul lunii octombrie, în toate unităţile de învăţământ din judeţ.    

Se va urmări verificarea căilor de acces/evacuare în/din unităţi, exploatarea instalaţiilor utilitare ale construcţiilor, asigurarea mijloacelor tehnice de intervenţie în caz de incendiu, asigurarea funcţionării instalaţiilor de stingere a incendiilor cu hidranţi interiori, instruirea personalului, precum şi respectarea regulilor privind fumatul.

Scopul acestor acţiuni este de a verifica nivelul de protecţie la foc a tuturor unităţilor de învăţământ şi de a instrui cadrele didactice şi elevii, în ceea ce priveşte comportarea în caz de incendiu.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite