Turnu Severin: Pompierii controlează instituţiile subordonate Primăriei Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până mâine, toate instituţiile şi serviciile aflate în subordinea Primăriei municipiului Drobeta Turnu Severin vor fi controlate, preventiv, de reprezentanţii Inspectoratului pebntru situaţii de Urgenţă (ISU)“Drobeta”. 

Cadrele Serviciului de Prevenire a Incendiilor din cadrul ISU „Drobeta” desfăşoară, în perioada    27 - 29 septembrie, controale de prevenire la toate instituţiile şi serviciile aflate în subordinea Primăriei Severin.

Se urmăreşte dotarea cu mijloace tehnice de intervenţie în caz de incendiu, verificarea funcţionării instalaţiilor de stingere a incendiilor, marcarea şi menţinerea liberă a căilor de acces/ evacuare, exploatarea instalaţiilor utilitare, precum şi organizarea activităţii privind intervenţia în caz de incendiu a personalului de pe locul de muncă.

Totodată, pompierii verifică, împreună cu reprezentaţii SECOM, hidranţii exteriori din Severin.

“Anual, pe timpul desfăşurării controalelor la instituţiile subordonate primăriei, se desfăşoară şi o acţiune de verificare a hidranţilor, urmărindu-se atât marcarea acestora, cât şi menţinerea lor sub presiune, pentru a identifica şi remedia eventualele nereguli”, după cum spune plt. Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU “Drobeta”.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite