Turnu Severin: Pompierii au străbătut pe jos, 1,5 Km, pentru a ajunge la un incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un puternic incendiu a izbucnit aseară la o anexă gospodărească, în satul Buiceşti, comuna Butoieşti

Pompierii din Strehaia au intervenit aseară cu două autospeciale de lucru şi spumă şi 12 pompieri, în satul Buiceşti, comuna Butoieşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească.

Din cauza drumului acoperit cu nămol şi gheaţă, autospecialele nu au reuşit să ajungă la locul intervenţiei, pompierii fiind nevoiţi să să parcurgă pe jos distanţa de circa 1,5 km.

De asemenea s-a acţionat cu apă de la autospeciale, care a fost transportată în butoaie cu ajutorul unui buldoexcavator pus la dispoziţie de CLSU Butoieşti, dar şi cu apă adusă cu găleţile de la fântâni.

La intervenţie au participat şi primarul comunei, şeful postului de poliţie, SVVU Butoieşti cu 12 voluntari şi alţi 6 cetăţeni.

În incendiu a ars anexa gospodărească compusă dintr-un adăpost de animale, o magazine şi o bucătărie de vară, pe o suprafaţă de circa 120 mp şi au murit 10 animale.

Totodată au fost salvate 22 caprine şi alte bunuri materiale. Cauza probabilă a incendiului a fost scurtcircuitul electric produs la un conductor electric.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite