Turnu Severin: Poliţiştii mehedinţeni i-au taxat pe şoferii care au condus sub influenţa băuturilor alcoolice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii Serviciului rutier, au acţionat pe principalele sectoare de drumuri naţionale şi judeţene Foto: Arhiva
Poliţiştii Serviciului rutier, au acţionat pe principalele sectoare de drumuri naţionale şi judeţene Foto: Arhiva

În acest weekend poliţiştii au constatat cinci infracţiuni la regimul circulaţiei privind consumul de alcool pe drumurile publice.

În contextul campaniei naţionale „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”, poliţiştii Serviciului rutier, au acţionat, ieri, pe principalele sectoare de drumuri naţionale şi judeţene, urmărind depistarea conducătorilor auto care se deplasează cu autovehiculele sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe interzise de lege.

În cadrul acţiunii au fost constatate cinci infracţiuni la regimul circulaţiei privind consumul de alcool pe drumurile publice.

Ca urmare un bărbat de 39 de ani din localitatea Corcova, judeţul Mehedinţi, a fost depistat în trafic sub influenţa băuturilor alocoolice.

În urma efectuării testului cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,86mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la Spitalul orăşenesc Strehaia unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

În plus, poliţiştii orşoveni au sancţionat contravenţional un bărbat de 38 de ani domiciliat în comuna Eşelniţa, acesta fiind depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism pe strada Porțile de Fier, din Orșova, sub influența băuturilor alcoolice.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite