Turnu Severin: Polițiștii mehedințeni au identificat hoții de animale de la Oprișor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Animalele au fost restituite
Animalele au fost restituite

Poliţiştii mehedinţeni au identificat pe G.  Neculai, de 70 ani şi G. Ion, de 35 ani, ambii din comuna Pleniţa, judeţul Dolj, suspecţi în cazul unui furt de animale din Oprișor, dosar rămas inițial cu autori necunoscuți

Faţă de aceştia, s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Vînju Mare cu propunere de arestare preventivă. Cei doi bărbaţi, în noaptea de 28 spre 29 ianuarie a.c., au sustras 19 ovine şi 19 caprine de la stâna lui D.  Gherghe de 85 ani, din comuna Oprişor, judeţul Mehedinţi, stână ce era amplasată în punctul Valea Marcului, în extravilanul comunei, la o distanţă de circa doi  kilometri de sat. “Ulterior, la nivelul IPJ Mehedinţi, s-a constituit o echipă complexă de cercetare, formată din poliţişti din cadrul Serviciului Ordine Publică, Poliţia oraşului Vînju Mare şi posturile comunale de poliţie arondate, care în urma  verificărilor efectuate au identificat şi recuperat animalele sustrase, acestea fiind găsite la locuinţa celor doi bărbaţi”, a declarat Andreea Dobre de la Biroul de Presă al IPJ Mehedinți.
Pe parcursul anchetei poliţiştii au găsit şi alte animale, sustrase de la locuinţele părţilor vătămate G. Alexandru şi P. Ștefan, ambii din satul Recea, comuna Punghina, fapte rămase iniţial cu A.N. În prezent cercetările continuă pentru a se stabili dacă în acest caz au fost implicate şi alte persoane precum şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite