Turnu Severin: Polițiștii de frontieră severineni au confiscat 2690 pachete de țigări netimbrate de la un doljean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În luna ianuarie a acestui an, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au confiscat peste 96000 de pachete de tigări netimbrate

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră  Turnu Severin  au confiscat aseară 2690 de pachete cu ţigări, într-o acţiune desfăşurată pe linia combaterii traficului ilicit de ţigări netimbrate. Ţigările aparţineau unui cetăţean din judeţul Dolj, care nu avea documente de provenienţă a mărfii şi erau destinate comercializării pe piaţa ilegală.
„În cadrul unei acţiuni  desfăşurate pe linia combaterii traficului ilicit de ţigări netimbrate, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei  de Frontieră Turnu Severin au oprit  în seara zilei de 30.01.2010, ora 18.00, la un filtru organizat la intrarea în localitatea Gura Văii, pe conducătorul  unui  autovehicul (Volskwagen Passat)  despre care deţineau informaţii că se ocupă cu traficul ilegal de ţigări netimbrate. La controlul autoturismului aparţinând lui P. Viorel, în vârstă de 30 de ani din localitatea Galiciuca, judeţul Dolj poliţiştii de frontieră mehedinţeni au depistat în interiorul autovehiculului, sub banchete cantitatea de 2690 pachete de ţigări mărca Fast pentru care  acesta nu avea acte de provenienţă”, a declarat comisarul șef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al IJPF Mehedinți. P. Viorel a declarat că a cumpărat  ţigările de la o persoană din municipiul Reşiţa pentru  a le comercializa pe raza judeţului Dolj. Poliţiştii de frontieră  l-au sancţionat pe doljean cu amendă în valoare de  1000 lei, iar întreaga cantitate de ţigări în valoare de 2700 euro a fost indisponibilizată în vederea  confiscării.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite