Turnu Severin: Polițiștii de frontieră au confiscat peste 15.400 pachete de țigări netimbrate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În luna ianuarie a acestui an, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au confiscat peste 140000 de pachete cu tigări netimbrate

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor  Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin şi   Orşova în cooperare cu ofiţerii  DGIPI - SIPI Mehedinţi au confiscat luni seară  peste 15400 de pachete cu ţigări netimbrate în mai multe acţiuni desfăşurate pe linia combaterii traficului ilicit de ţigări netimbrate. Ţigările  aparţineau unor cetăţeni din  municipiile Bucureşti, Turnu Severin şi oraşul  Roşiori de Vede, care nu aveau documente de provenienţă a mărfii şi erau destinate comercializării pe piaţa ilegală din localităţile de domiciliu ale acestora.
„În cadrul unor acţiuni  desfăşurate pe linia combaterii traficului ilicit de ţigări netimbrate, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei  de Frontieră Drobeta Turnu Severin au oprit  în după amiaza zilei de 01.02. 2010, ora 15.30, la un filtru organizat la intrarea în localitatea Gura Văii pe conducătorul  unui  autoturism (BMW)  despre care deţineau date că se ocupă cu traficul ilegal de ţigări netimbrate” a declarat purtătorul de cuvânt al IJPF Mehedinți, comisarul șef Valeriu Pera.
La controlul autoturismului aparţinând lui N. Viorel, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Bucureşti, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au depistat în interiorul autovehiculului şi portbagaj cantitatea de 6000 pachete de ţigări marca  Winston (cu timbru Republica Moldova),  pentru care  acesta nu avea acte de provenienţă.
 N. Viorel a declarat că a cumpărat ţigările din municipiul Arad cu suma de 2600 euro cu scopul  de a le comercializa în municipiul Bucureşti.  O oră mai târziu, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Orşova l-au oprit  la intrarea în municipiul Orşova pe conducătorul unui autovehicul Skoda, suspect şi acesta de implicare în traficul ilicit de ţigări netimbrate. La controlul autoturismului apartinând lui S. Marius din Roşiori de Vede, poliţiştii de frontieră au depistat în portbagaj  şi pe bancheta din spate  a autoturismului cantitatea  de 8487 pachete de ţigari marcile Marble şi Fast.  Şi poliţiştii de frontieră din cadrul Detaşamentului de Sprijin Operativ al IJPF Mehedinţi au confiscat  970 de pachete cu ţigări netimbrate de la un cetăţean  din municipiul Turnu Severin care nu poseda documente de provenienţă pentru acestea.  Poliţiştii de frontieră  i-au sancţionat pe fiecare cu amendă în valoare 1000 lei.                       
       

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite