Turnu Severin: Un ucrainean a vrut să treacă frontiera cu un jeep de 30.000 de euro furat din Spania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autoturismul fabricat în martie 2006 a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat proprietarului de drept

Aseară în jurul orei 22.00, un cetăţean de origine ucraineană s-a prezentat la controlul de frontieră în punctul de trecere, Porţile de fier I, pentru a intra în România, conducând un autoturism marca Toyota Land Cruiser înmatriculat în Ucraina.

La efectuarea controlului de frontieră, poliţiştii au avut suspiciuni în legătură cu modul legal de deţinere al autoturismului de către acesta.

În consecinţă, aceştia au verificat amănunţit documentele de identificare prezentate de către cetăţeanul ucrainean, în urma cărora s-a constatat ca autoturismul figurează în baza de date Interpol ca fiind furat din Spania.

Autoturismul fabricat în martie 2006, figurează ca fiind furat din luna iunie a aceluiaşi an şi are o valoare de 30000 de euro. În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii înfracţiunii de furt.


Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite