Turnu Severin: Poliţia Rutieră a primit ordin ca, pe vreme nefavorabilă, să-şi centreze acţiunile în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autorităţile se pregătesc pentru eficientizarea activităţii de deszăpezire şi combaterea poleiului
Autorităţile se pregătesc pentru eficientizarea activităţii de deszăpezire şi combaterea poleiului

Prefectul Mehedinţiului, Ion Mîţu, a transmis, ieri, şefului IPJ Mehedinţi ca, în condiţii de vreme nefavorabilă, acţiunile Poliţiei Rutiere să fie centrate pe controale în trafic, astfel încât maşinile de mare tonaj neechipate corespunzător să fie trase pe dreapta.

Prefectul Mehedinţiului, Ion Mîţu, a convocat, ieri, membrii Colegiului Prefectural în şedinţă ordinară pe luna octombrie.

Tema principală a constituit-o pregătirea drumurilor naţionale pentru sezonul de iarnă şi asigurarea stocurilor cu cărbune şi păcură în vederea furnizării energiei termice către populaţie.

Şefii Secţiilor de Drumuri Naţionale Drobeta Turnu Severin şi Orşova au prezentat măsurile care vor fi luate pentru a asigura condiţii optime de circulaţie în reţeaua judeţeană de drumuri naţionale, în sezonul rece. Astfel că în această perioadă se face aprovizionarea cu materiale antiderapante, astfel încât, până pe 15 noiembrie, să fie asigurat 70% din stocul necesar pentru întreaga perioadă de iarnă.

Totodată, prefectul a transmis şefului IPJ Mehedinţi ca, în condiţii de vreme nefavorabilă, acţiunile Poliţiei Rutiere să fie centrate pe controale în trafic, astfel încât maşinile de mare tonaj neechipate corespunzător să fie trase pe dreapta, în vederea evitării unor eventuale blocaje.

„Trebuie să aibă cauciucuri de iarnă, lanţuri, lopată şi săculeţi cu nisip, pentru a nu întâmpina greutăţi pe drumurile publice”, a adăugat prefectul.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite