Turnu Severin: GALERIE FOTO/ Polei pe DJ 670, în zona Bâlvăneşti- Godeanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii recomandă prudenţă pe acest sector de drum
Poliţiştii recomandă prudenţă pe acest sector de drum

La aproape 40 de kilometri de Drobeta Turnu Severin, în zona Bâlvăneşti- Şiroca- Godeanu, stratul de omăt măsoară până la 15 cm.

Pe Drumul Judeţean 670 se circulă, în acest moment, cu dificultate, din cauza poleiului. Şoferii fără caucucuri de iarnă sau lanţuri sunt nevoiţi să se întoarcă din drum.

Utilajele erau şi ieri la datorie, împrăştiind material antiderapant, însă greul localnicilor stă în faptul că nu au mijloace de transport pentru a ajunge la oraş.

Oamenii merg, pe jos, chiar şi un kilometru pentru a ajunge la DJ 670 ce face legătura cu Severinul, iar de-aici sunt nevoiţi să facă autostopul.

VEZI AICI GALERIE FOTO

Poliţiştii rutieri patrulează în zonă pentru identificarea sectoarelor de drum acoperite cu un strat consistent de zăpadă. 

“Cum precipitaţiile au căzut sub formă de zăpadă, în zona muntoasă a judeţului Mehedinţi, stratul măsoară circa 10-12 cm, se circulă în condiţii de iarnă şi se acţionează cu trei utilaje pentru deszăpezire”, ne-a spus subcomisarul Viorel Stăncioiu, de la Biroul Poliţiei Rutiere Mehedinţi.



 Poliţiştii fac recomandări şoferilor care sunt nevoiţi să circule în nordul Mehedinţiului.

“Le recomandăm conducătorilor auto care se deplasează în zonă să-şi echipeze autoturismele cu pneuri de iarnă, să păstreze în mers o distanţă corespunzătore şi să circule cu atenţie”, a adăugat subcomisarul Viorel Stăncioiu, de la Biroul Poliţiei Rutiere Mehedinţi.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite