Turnu Severin: Peste 150 de şoferi, sancţionaţi în ultimele 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii mehedinţeni de la Rutieră au amendat, în ultimele 24 de ore, 156 de şoferi, cele mai multe sancţiuni fiind aplicate pentru viteză excesivă şi lipsa centurii de siguranţă. 

Zilnic, echipajele de poliţie rutieră din Mehedinţi desfăşoară activităţi specifice pe principalele artere intens circulate, dar şi în zonele urbane, pentru fluidizarea traficului şi prevenirea blocajelor, în special la orele de vârf când se înregistrează o creştere semnificativă a valorilor traficului. În ultimele 24 de ore, poliţiştii au controlat 162 de autovehicule şi legitimat 178 de persoane, aplicând nu mai puţin de 156 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 22.990 lei. 

Astfel, 21 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 36 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 11 şoferi au fost sancţionaţi pentru diferite defecţiuni tehnice constatate, iar 12 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru lipsa documentelor.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării, pe o perioadă determinată, 9 permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.

Radarele amplasate, astăzi, în Mehedinţi
Poliţie Rutieră a amplasat, astăzi, radare pe DN6, pe tronsonul Dr. Tr. Severin- Şimian- Ghelmegioaia- Prunişor- Faţa Cremenii- Tâmna- Lunca Banului- Butoieşti, pe DN56A:, pe tronsonul Şimian- Hinova- Rogova- Vânju Mare- Vînători- Cujmir- Obîrşia de Cîmp, dar şi pe DN6, pe sectorul Dr. Tr.Severin- Orşova- Valea Cernei.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite