Turnu Severin: Pe toate arterele rutiere din Mehedinți se circulă greu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mașinile de tonaj mare, ținta polițiștilor
Mașinile de tonaj mare, ținta polițiștilor

Zăpada și gheața de pe șosele îi pun în dificultate pe șoferi, care sunt nevoiți să circule cu viteză mică. Cei care nu au mașinile echipate corespunzător sunt cei mai afectați. Polițiștii au amplasat filtre pe drumurile principale.

Cfirculația se desfășoară în condiții grele, pe toate drumurile din Mehedinți. Zăpada căzută ieri, timp de aproape 20 de ore, dar și stratul de gheață așezat pe șosea, le dau mari bătăi de cap șoferilor aflați în trafic.

Polițiștii au instalat filtre pe majoritatea drumurilor naționale și județene, pentru a asigura fluiditate traficului. Totodată, rutieriștii îi opresc pe șoferi pentru a-i sfătui să-și echipeze mașinile pentru iarnă.

Ținta principală a agenților o reprezintă mașinile care depășesc greutatea de 3,5 tone. Șoferii acestor giganți ai șoselelor sunt opriți și îndrumați spre echiparea mașinilor conform specificului circulației pe timp de iarnă.

În afara vitezei scăzute cu care se circulă și a unor mici blocaje, până acum nu s-au înregistrat evenimente rutiere neplăcute.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite