Turnu Severin: FOTO/ Parlamentar implicat într-un accident pe DE 70/ Ionuţ Chisăliţă nu a adaptat viteza la condiţiile de drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După accident, autoturismul parlamentarului a fost transportat în spatele Postului de Poliţie din Tâmna
După accident, autoturismul parlamentarului a fost transportat în spatele Postului de Poliţie din Tâmna

Un parlamentar, în vârstă de 37 ani, din Reşiţa, a fost grav rănit, în această dimineaţă, într-un accident rutier produs pe DE 70(DN 6), în afara localităţii mehedinţene Tâmna.   

Este vorba despre deputatul de Caraş Severin, Ionuţ Chisăliţă, care a ajuns în final la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar” din Bucureşti, secţia Neurochirurgie.  

Potritvit IPJ Mehedinţi, „bărbatul de 37 ani, din Reşiţa, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, iar într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat pe contrasens, unde s-a lovit frontal cu o autoutilitară care circula regulamentar  din sens opus”

În urma impactului, atât deputatul, care face parte din Comisia de Muncă și Protecție Socială, cât și pasagerul care se afla în autoutilitara care circula regulamentar dinspre Strehaia au fost răniți.

“Au ajuns în Serviciul de Primiri Urgenţe, în jurul orei 7,00-7,30. Au fost supuşi imediat investigaţiilor medicale.

Una dintre victimele accidentului- în urma examenului tomografic- pentru că avea o parapareză, a fost trimisă la Spitalul Bagdasar Bucureşti. 

A plecat în jurul orei 12,00 din Severin, pentru că depăşea posibilităţile spitalului nostru”, ne-a precizat dr. Denise Buzulică, managerul Spitalului Judeţean Severin.  

Pasarela de la Tâmna este cunoscută drept zonă periculoasă

Pasarela de la Tâmna este cunoscută drept zonă periculoasă

Potrivit IPJ Mehedinţi, “starea de viabilitate a drumului nu a influenţat producerea accidentului, iar în cele două autovehicule nu a fost identificată aparatură de detectare radar”. 

În momentul de faţă, se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite