Turnu Severin: Obiecte pirotehnice, în valoare de peste 25.000 lei, confiscate într-o percheziţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Arme din cadrul IPJ Mehedinţi au depistat o persoană suspectă de comerţ cu obiecte pirotehnice. În urma unei autorizaţii de percheziţie, oamenii legii au ridicat, de la locuinţa acesteia, din comuna Hinova, articole pirotehnice cu o valoare de peste 25.000 lei.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu poliţişti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor, sprijiniţi de luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă au efectuat, ieri după-amiază, în intervalul orar 13.00-17.00, o percheziţie domiciliară, în localitatea Hinova, în baza unei autorizaţii emisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin.

Descinderea efectuată a vizat locuinţa Larisei B., de 40 ani, din municipiul Dr. Tr. Severin, suspectă de deţinere ilegală de amestecuri pirotehnice.

În subsolul imobilului, dar şi pe un teren din apropiere, oamenii legii au descoperit  48.600 petarde şi 171 artificii, în valoare de peste 25.000 lei, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Potrivit IPJ Mehedinţi, faţă de persoana în cauză a fost începută urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „comercializare, deţinere, import, folosirea sau orice altă operaţiune cu obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice din clasele II-IV, T.1,T.2, precum şi a artificiilor din categoria obiecte zburătoare luminoase şi a pocnitorilor din clasa I, efectuate fără drept”.

Femeia este cercetată acum, în stare de libertate, urmând ca la finalizarea acestora, dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, cu propunerea legală.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite