Turnu Severin: O tânără care intenţiona să se sinucidă în Dunăre a fost salvată de un poliţist de frontieră şi de un marinar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 12,30. Femeia este din Calafat şi avea probleme de sănătate.

Femeia vroia să se sinucidă în apele Dunării, în zona Portului Drobeta Turnu Severin. Din fericire, a fost observată la timp de un poliţist de frontieră, care se afla în timpul liber, împreună cu un marinar pontonier.

Cei doi au acţionat imediat şi au reuşit să aducă victima la mal. Tânăra era epuizată şi aproape că îşi pierduse cunoştinţa. „Curenţii fluviului o purtau pe femeie departe de malul Dunării, fapt pentru care poliţistul de frontieră şi marinarul au acţionat imediat pentru salvarea şi recuperarea persoanei aflate în pericol.

Ajunşi, înot, în apropierea celei în cauză, o femeie epuizată şi obosită din cauza efortului depus pentru a se salva, cei doi i-au acordat acesteia primul ajutor, fiind apelat, în acelaşi timp, serviciul de urgenţă 112”, se arată într-un comunicat al IJPF Mehedinţi. I. Daniela (30 ani), din Calafat, a declarat că are probleme de sănătate şi voia să-şi curme viaţa.

A fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Severin, pentru îngrijire de specialitate, fiind în acest moment în afara oricărui pericol. 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite