Turnu Severin: Meciul Pandurii - Tg. Mureş va începe cu un moment de reculegere în memoria lui Adrian Păunescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraş şi Eugen Pîrvulescu
Petre Grigoraş şi Eugen Pîrvulescu

Primul meci al Pandurilor pe Municipalul din Severin va începe, mâine după-amiază, la ora 14,00, cu un moment de reculegere în memoria poetului Adrian Păunescu.

“Vom ţine un moment de reculegere în memoria celui care a fost poetul Adrian Păunescu, un mare iubitor de fotbal”. Declaraţia îi aparţine lui Eugen Pîrvulescu, preşedintele executiv al FC Pandurii Târgu Jiu.    

Prezent la Drobeta Turnu Severin, unde echipa pe care o conduce va juca toate meciurile rămase din acest sezon de Liga I, Eugen Pîrvulescu a declarat că partida de mâine cu FCM Tg. Mureş va fi una dificilă, având în vedere că echipa adversarilor se află pe locul 11 în clasament cu 15 puncte.

“Un adversar destul de incomod, o echipă pregătită de Ioan Ovidiu Sabău, care a avut în ultima perioadă rezultate bune şi chiar foarte bune. Noi avem mare nevoie de cele 3 puncte puse în joc în partida de mâine”, a mai spus Pîrvulescu. 

La rândul său, antrenorul Petre Grigoraş a declarat că pentru meciul de mâine va miza pe forţa grupului.     

Biletele au fost puse deja în vânzare. Acestea se găsesc în Turnu Severin, în zonele: Autogară, Hotel Traian, Complex Decebal şi Piaţa Sârbilor. 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite