Turnu Severin: Măsuri sporite de siguranţă la meciul FC Universitatea Craiova- FC Politehnica Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO:  Meciul va avea loc pe Municipalul din Severin
FOTO: Meciul va avea loc pe Municipalul din Severin

250 de jandarmi mehedinţeni vor asigura măsurile de ordine publică în imediata apropiere a stadionului, în sprijinul acestora fiind prezenţi şi jandarmi ai Grupării Mobile „Fraţii Buzeşti ” din Craiova. 

Astăzi, cu începere de la ora 16.30, pe stadionul municipal din Severin se va disputa partida de fotbal dintre echipele FC Universitatea Craiova- FC Politehnica Timişoara.

Deşi meciul se încadrează în categoría celor cu grad ridicat de risc, deoarece se anunţă o galerie numeroasă de suporteri ai Politehnicii Timişoara, jandarmii ne asigură că au fost luate toate măsurile, atât în zona stadionului, cât şi pe raza judeţului Mehedinţi.

Accesul publicului în stadion se va face începând cu ora 14.00. Accesul în tribune şi peluze se va face pe bază de bilete şi invitaţii, precum şi pe bază de abonamente emise de F.C. U Craiova.

Biletele de acces pot fi procurate şi în ziua meciului, însă numai până la ora 14.30, în următoarele locaţii: Piaţa MEVA, zona Stomatologie, Podul Gruii- zona OMV.

De asemenea, în baza dispoziţiei Primăriei Drobeta Turnu Severin, în ziua disputării meciului, între orele 10.00 – 18.30, se interzice comercializarea băuturilor alcoolice în zona stadionului, restricţionarea circulaţiei (prin blocarea traficului rutier), între orele 10.00- 18.30, în următoarele zone: str. Independenţei între Bd. Mihai Viteazu şi str. Iuliu Maniu, str. Crişana, str. Transilvaniei, str. Moldovei, între străzile Kiseleff şi Independenţei, str. din zona imediată Stadionului Municipal şi   Bd. Mihai Viteazu- pe un singur sens de deplasare.



Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite