Turnu Severin: Maşină de 25.000 euro, confiscată de poliţiştii de frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autoturism Volkswagen Passat, declarat ca fiind furat din Spania, a fost indisponibilizat în urma unei acţiuni organizate pe linia combaterii traficului internaţional de autoturisme furate. Maşina are o valoare de 25.000 euro şi figurează ca fiind furată din 27.12.2009.

În urma unei acţiuni de cooperare, poliţiştii de frontieră mehedinţeni, în cooperare cu ofiţerii DGIPI- SIPI Mehedinţi  şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Mehedinţi, au obţinut date şi informaţii despre existenţa, în zona de competenţă a Sectorului Poliţiei de Frontieră Gârla Mare, a unui autoturism de lux furat din Spania.

Şoferul autovehiculului a fost oprit, în trafic, duminică după-amiază, la intrarea în localitatea Cujmir. La controlul documentelor, conducătorul auto E. Hagi (34 ani), cu domiciliul în localitatea doljeană Caraula, nu le-a putut prezenta poliţiştilor de frontieră niciun document care să ateste faptul că este proprietar al autoturismului sau o procură că are dreptul să-l folosească.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de frontieră mehedinţeni împreună cu poliţiştii din cadrul DGIPI Mehedinţi au stabilit faptul că autoturismul este semnalat ca fiind furat, din data de 27.12.2009, din Spania. Potrivit comisarului şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al IJPF Mehedinţi, „în cauză, s-a întocmit lucrare penală împotriva lui E Hagi, în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”.

Autoturismul de lux, în valoare de aproximativ 25.000 de euro a fost indisponibilizat, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat proprietarului de drept.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite